..::Nowa Piosenka P!nk ft. Lily Rose Cooper - "True Love"::..

KTO: P!nk ft. Lily Rose Cooper

Lilly Allen ;)

CO: "True Love"

Czwarty singiel z albumu "The Truth About Love".

Okładka albumu "The Truth About Love":

Tracklista albumu "The Truth About Love"::

1."Are We All We Are"
2."Blow Me (One Last Kiss)"
4."Just Give Me a Reason" (featuring Nate Ruess)
5."True Love" (featuring Lily Rose Cooper)
6."How Come You're Not Here?"
7."Slut Like You"
8."The Truth About Love"
9."Beam Me Up"
10."Walk of Shame"
11."Here Comes the Weekend" (featuring Eminem)
12."Where Did the Beat Go?" Moore, Mann, Steve Daly, Jon Keep [19] Tracklacers, Mann 4:18
13."The Great Escape"

Pozostałe utwory P!nk na ReFreszu

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz