..::Nowy Album Soundgarden - "King Animal"::..

KTO: Soundgarden

CO: "King Animal"

Szósty studyjny album Soundgarden. 

Okładka albumu "King Animal"

Spis utworów na albumie "King Animal":

01. Been Away Too Long
02. Non-State Actor
03. By Crooked Steps
04. A Thousand Days Before
05. Blood On The Valley Floor
06. Bones of Birds
07. Taree
08. Attrition
09. Black Saturday
10. Halfway There
11. Worse Dreams
12. Eyelid’s Mouth
13. Rowing

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz