..::Nowa Piosenka P!nk ft. Nate Ruess - "Just Give Me A Reason"::..

KTO: P!nk ft. Nate Ruess

Poznajecie męski wokal?

CO: "Just Give Me A Reason"

Trzeci singiel z albumu "The Truth About Love".

Okładka albumu "The Truth About Love":

Tracklista albumu "The Truth About Love"::

1."Are We All We Are"
2."Blow Me (One Last Kiss)"
4."Just Give Me a Reason" (featuring Nate Ruess)
5."True Love" (featuring Lily Rose Cooper)
6."How Come You're Not Here?"
7."Slut Like You"
8."The Truth About Love"
9."Beam Me Up"
10."Walk of Shame"
11."Here Comes the Weekend" (featuring Eminem)
12."Where Did the Beat Go?" Moore, Mann, Steve Daly, Jon Keep [19] Tracklacers, Mann 4:18
13."The Great Escape"

Występ na żywo!

1 komentarz:

  1. Jestem zachwycony tą płytą. Jest Świetna ! A męski wokal to wokalista z Fun :D Piosenka super :)